27 July 2014

rokkia pukkaa

Saatiin vihdoin ja viimein aikaiseksi nähdä ystäväiseni Tessan kanssa ja viettää vähän laatuaikaa; grillattiin, herkuteltiin ja juteltiin. Tällaisia päiviä pitäisi oikeasti olla useammin! En usko että kukaan voi väittää vastaan, miten kivaa on syödä hyvin ja jauhaa sontaa ja muistella jotain ala-aste aikoja.
Perjantai-lauantai menikin sitten Ellan kanssa vaihteeksi rokkailun merkeissä Kuopiossa. Oli kivaa, vaikka tuttuun tapaan olimmekin oikeastaan koko päivän (tai no illan) saman lavan edessä Kätilöiden ja Stam1nan tahdissa riehuen. Hyvää settiä oli taas kerran! Ja helvetin kuuma. Vois loppuu nää helteet... edes hetkeksi.
Scorpions kruunasi ja veti hiljaseksi ehkä juurikin sen takia, että piti vääntää kamalaa itkua, kun Send Me An Angel, Wind Of Change ja Still Loving You soivat. jotenkin tyypillistä.
Oli mainiota. Molemmissa käsissäni on 10cm mustelmat. Kahden viikon päästä suuntaan vielä Ouluun Jalometalliin, jonka jälkeen pitäisi muka jaksaa mennä kouluun. Missähän välissä sitä lukis kunnolla kirjotuksiin... Alkaa pikkuhiljaa taas ahistaa sekin.

No comments:

Post a Comment