30 June 2014

Dimmu Borgir on mun uskonto - Tuska Open Air 2014

Saavuttiin Ellan kanssa Helsingistä noin tunti sitten. Mua ei väsytä oikeestaan yhtään, joten kai mä väsään tässä tai vähintään aloitan väsäämään postausta tästä maagisesta reissusta ja julkasen aamulla. Elämäni parhaimmat festarit.
Muutaman tunnin jonoilun jälkeen me fanaattiset fanitytöt juoksentelimme päälavan eteen ja siinä se päivä sitten hurahtikin. Ensimmäisenä settinsä veti Ensiferum, jonka jälkeen aloitteli Philip H. Anselmo & The Illegals. Oli muuten hemmetin loistava. Ja samalla myös vähän hämmentävä. Sanattomaksi ainakin veti, vaikka olivatkin saaneet astetta huonompaa kommenttia jälkikäteen. 
Bodomista en jaksa sanoa mitään, mutta sen voin kertoa että itkuhan siinä pääsi, kun Borgir aloitti. Se oli aivan mahtavaa ja keikka loppui tietenkin aivan liian nopeasti. Tuskan sivuilla manittiin, että ukot soittaisivat Death Cult Armageddonin, josta tosiaan soittivatkin biisejä, mutta voi taivas, yhtäkkiä alkoikin soida The Serpentine Offering. Ja pian GatewaysPuritania, Mourning Palace jne. Meinasin kuolla onnestaKeikan loputtua ensin huudettiin, sitten itkettiin. Ja taustalla soi Perfection Or Vanity. Niin haikeaa, mutta silti niin täydellistä.
Seuraavana päivänä säät suosi ihan kunnolla, ja oltiin taas hyvissä ajoin odottelemassa porttien avaamista. Ohjelmassa oli meidän osalta Lost Society taas kerran!, Turmion Kätilöt ja Anthrax. Lostin keikka oli vaihteeksi sairaan kova.
Anthraxista en saanut otettua yhtäkään kuvaa. mutta ei se mitään, se olikin mahtava festarin lopetus meidän osaltamme yhdeltä maailman mahtavimmalta yhtyeeltä! 
Ja huomenna Ouluun. Taas pitää pakata.

6 comments:

 1. itken <3<33<3 paskahalvaus on paras

  ReplyDelete
 2. Vaikka en aivan yhtä intohimoinen Dimmun kuuntelija olekaan (mutta jos Rammsteinista olis kyse... :D) niin täytyy myöntää, että Puritania on ihan loitava biisi!

  ReplyDelete
 3. sooo lucky!!! ♥ swear, your photos made me happy

  ROUGH & TOUGH☯ | I`m on Bloglovin!

  ReplyDelete