20 December 2013

mennyt vuosi

Mulla on ollut tapana tehdä vuoden lopussa niin sanottu katsaus menneeseen vuoteen vaikka tosin olen kyseiset postaukset pistänyt piiloon. Tämän vuoden kohdalla jouduin miettimään uudestaan. Vuosi oli mahtava, mutta samalla valitettavasti yksi surkeimmista. Ehkä henkisesti raskas kuvaisi paremmin (mutta loppua kohden on mennyt onneksi hyvin).  Mä en edes itse tainnut tiedostaa miten huonoon suuntaan mun olotila oli menossa viime keväänä. Jotenkin tavallaan hautasin sen jonnekin. Päiväkirjojen lukeminen jälkikäteen on auttanut huomaamaan sen. Mua oikeestaan rupeaa toisinaan vieläkin surettamaan liikaa, kun edes ajattelen niitä asioita. Eli en nää tarvetta lähteä puimaan niitä sen enempää.


IHMISSUHTEET
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - joo!
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - haha vaikka mitä.
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - kyllä.
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Hesan reissu (Slash & The Conspirators + Crashdïet) huippu poppoolla ja muutkin keikat ja festarit mukaan lukien.
5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?  - jeps.
6. Synnyttikö kukaan läheisesi? - ei.
7. Kuoliko kukaan läheisesi? - ei onneksi.

KESÄKUU
... koostui festarista, erosta ja kenties elämäni paskimmasta fiiliksestä. Mukana oli Tessa, joka jaksoi kuunnella ja auttaa, porukat, jotka kestivät käytöstäni ja yrittivät olla tukena. Unettomat yöt ja muutamia tosi kivoja juttuja kuten esimerkiksi itse Lappi roadtrippi (pääset lukemaan reissusta enemmän tästä). Alkukesästä tuli käytyä Kivenlahti rockissa kattomassa huippubändejä, mutta en jaksa nyt jokaikisestä asiasta laittaa tänne kuvia, varsinkin kun ne alunperin jo on täällä.
LAPPI FT. TESSA 24.-28.6
1. näytän mielestäni ihan joltain Klonkulta tarkasta yhdennäköisyys. Mutta oli kiva pukki ja poro. 2. kauniit kintut ja kirkas Tenojoki. 3. vähän Jäämerta, Norjan puolella käväistiin siis, ei tosin oltu kovin kaukana rajasta... kai? 4. poroja. 5. naminami evästä Nuorgamin möksässä. 6. Saariselällä. huipulla tuulee.

ITSE 
1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - uskoisin että edes vähän.
2. Oletko tehnyt jotain mitä kadut? - kyllähän tuota.
3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en.
4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - kyllä.
5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - smileyn.
6. Vuoden suurin saavutuksesi? - jatkuvasta pahasta olosta eroon pääseminen. Siihen on tietenkin ollut vaikuttamassa muitakin, eli kiitos menköön heille.
7. ...ja suurin epäonnistuminen? - en pystynyt / halunnut myöntää edes itselleni ongelmia tietyn ihmissuhteen suhteen. Ja taisin jopa omaa tyhmyyttäni laiminlyödä kaverisuhteita seurustellessani, mutta ne eivät onneksi menneet miksikään...

HEINÄKUU
Kohokohta oli kuin olikin Nightwishin keikka Sotkamossa. Oli muuten hassua nähdä siltä dvdltä (Wacken Open Airista) tyyppejä hillumassa eturivissä, jotka olivat myös Sotkamossa haha. Keikalla tuntui siltä kuin koko elämä olisi täyttynyt lopullisesti, ettei millään muulla tulisi enää olemaan mitään väliä, ikinä, oli niin mahtavaa (jos haluat lukea enemmän klik) Ai niin palasin punaisesta vaaleaan. Nyt haluaisin taas olla punapää... Hmm ei kai sit ollu muuta niin ihmeellistä häppeninkiä.
Lomogram_2013-07-21_10-31-34-AMIMG_1612
1. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - täytyypi sanoa että Anna ja Ella :) ihania ihmisiä! kenenkään muunkaan tapaamista en kadu.
2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi? - en muistaakseni luvannut mitään. tai jos lupasin niin se on todennäköisesti ollut se perus "kuntoile enemmän".
3. Missä maissa kävit? - Norjassa (tosiaankin käväisemässä). näkyi vain hökkeleitä, jäämerta, tuntureita ja mettää (auton ikkunan läpi hyvin pitkälti)
4. Mitä haluaisit vuodelta 2014 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2013? - eniten haluan tämänhetkisen olon pysyvän ilman suurempia takapakkeja :)
5. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2013? - paha sanoa, ties kuinka monet!
6. Kärsitkö vammoista? - lähinnä henkisistä.
7. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - jaa no nyt en muista.
8. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - porukoiden, nehän ne mun kanssa eniten aikaa viettää ja joutuvat toisinaan kestämään hehhe.
9. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - pitkälti kaikkeen turhaan, ylläri 8)
10. Mistä innostuit eniten? - no varmaan siitä, kun Tessa soitti eräänä iltapäivänä ja kysyi lähetkö huomenna Lappiin :D

ELOKUU

...starttasi Kuopio rockilla, eli oikein kivasti! (paina lukeaksesi lisää)
Tallennetut kuvat3IMG_3049
En muista tarkalleen missä vaiheessa, mutta jossain kuitenkin olo alkoi  pikkuhiljaa helpottaa. Odotin jopa koulun alkua vaikka aikaisemmin ajatus sinne menemisestä ahdisti. Ennen koulujen alkua ehdin lähteä vielä Mikkeliin talkoolaiseksi Jurassic rockiin, sekin oli vain jokin yöllinen päähänpisto paria viikkoa aiemmin. Oli tosi kiva vaan lähteä spontaanisti yksin ja tutustua mukaviin tyyppeihin, joihin tosin en ole ollut sen jälkeen missään yhteydessä.
JURASSIC ROCK 9.-10.8
1. MOKOMA JA SADE 2. minä kävelemässä sateessa illalla töiden jälkeen takaisin festarialueelle juurikin Mokoman keikalle. 3. Porukkaa tuntia ennen Stam1naa! Silloinkin oli tainnut sataa koko päivän ja olin ihan kylmissäni kun kipitin lavan eteen heti töiden päätteeksi enkä vaihtanut edes vaatteita. 4. Sunnuntai aamuna venttaamassa bussia kotiin. 5. Tuli mieleen pelireissut, jolloin yövyimme aina kouluilla, nukutti muuten tosi hyvin. 6. STAM1NA (lisää täällä)


11. Vuoden 2013 ihmiset: - 1. kysymyksessä mainitut henkilöt + muut koulutoverit, Tessa ja porukat.
12. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - en väitä ettenkö olisi tasan vuosi sitten ollut suht onnellinen, koska silloin tapahtui kivoja ja jänniä asioita. mutta koen silti olevani onnellisempi nyt.
13. Sosiaalisempi? - tavallaan, koska esim. tunnen nämä koulussa kanssani jumittavat ihmiset paremmin, joihin tutustuin siis vuosi sitten (=on helpompi avata suu ja sanoa jotain :--D) mutta noin muutenkin kyllä!
14. Rikkaampi vai köyhempi? - ei mitään käryä, ehkä köyhempi.
15. Miten aiot viettää joulun? - kotona tietenkin, upottaen perseeni sohvaan suklaakonvehti rasia käden ulottuvilla leffoja katsoen.
16. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? - tekisi mieli muuttaa moniakin asioita, mutta toisaalta on aika vaikea oppia mistään, jos ei tee virheitä saati epäonnistu.
17. Rakastuitko vuonna 2013? - ehkä luulin niin.
18. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? - ei yhtäkään.
19. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Silta, Luther, Selviytyjät ja Hannibal.
20. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?  - en.
21. Mikä oli paras lukemasi kirja? - Leiri 14: pako Pohjois-Koreasta.
22. ...entä musiikillinen löytö? - aika monta monituista... ehkä Ayreon.
23. Mitä halusit ja sait? - Whitesnaken ja Nightwishin lavalle ja itseni eturiviin.
24. Mitä halusit, muttet saanut? - en vieläkään päässyt sinne Tuskaan! Mutta ensi kesänä sitten ;)
25. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - Nälkäpeli: Vihan liekit. Ja uskon että se uusin Hobittikin.
26. Ketä kaipasit? - monia monituisia tyyppejä.
27. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - minä itse eniten ja sen lisäksi asioiden kirjoittaminen ylös. musiikki. Tessa. Äiti ja isä.


MUUTA
1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - yhtä.
2. Oletko joutunut tappeluun? - en sentään.
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - kävelly punasia päin... tuskin muuta.
4. Oletko juonut "perseitä"? - en.
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - kyllä.
6. Mikä poliittinen tapahtuma herätti eniten tunteita? - en vissiin seuraa tarpeeks tämmösiä.
7. Kerro arvokas elämänohje, jonka opit vuonna 2013? - Pidä ystävät lähellä äläkä anna muiden kohdella sinua huonosti.

En jaksa selostaa enempää syksyn tapahtumista, menis varmaan toistamiseksi. 
Hyvää lomaa (+ joulua jos en postaa sitä ennen!) teille kaikille!! :) syökää paljon suklaata. Voisin tehä vielä erillisen kuvapläjäyksen, ehkä lähinnä kesä kuvista, koska kesä on kiva.
lähen kohta kattomaan Hobittia jeee 

4 comments:

 1. Spämmäänköhä mä nyt vahingossa sun kommenttilootaa ku tää vaa lagas kesken edellisen kommentin kirjottamisen? No ihan sama ku spämmään korviaski aina mut u made my day! <3 Oon nii happy et ollaa tutustuttu!

  Ja nauti nyt niistä kuumista kääpiöistä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla, niin oon minäkin! 8) heheh jooo en tosiaan pääse yli enkä ympäri koska kääpiöt....</3

   Delete
 2. Olipas ihanaa lukea oma nimi monta kertoo! Ja käytiinhän myö ruotsissakkii! 8Dd <3

  ReplyDelete